Proč dělat z ovoce pálenku?
Je třeba respektovat nové trendy. Kompoty a marmelády již dávno nejsou šlágry naší doby. Stárnou, a pokud se vám je nepodaří v přijatelné době zkonzumovat, letí za stálého míchání do kanálu. Vše se dá napravit a využít je při přípravě kvasu.
Pěstitelský destilát po odvětrání ve skle zraje 8,5 roku. Po této době, je již stabilní a nemění své senzorické vlastnosti. Pokud dobu zrání "přežil"
Může hrát roli pokušitele další roky bez nejmenších problémů.
Pozitiva požívání vašeho domácího ovocného destilátu v přiměřené míře:
snižení stresu - snížení rizika infarktu
snížení výskytu kardiovaskulárních chorob
regulace krevního tlaku
ekonomické hledisko
stáváte se majitelem společensky atraktivního artiklu
|
Alkohol |
Obsah |
Cena (Kč) - viz sekce ceník |
100% |
1l |
295 Kč / 340 Kč |
50% |
1l |
147,50 Kč / 170 Kč |
Než k nám zajedete...
... je třeba splnit těchto několik drobností:
Mít pod čepicí.
Kloubit dobrou náladu a kreativitu se zdravotním efektem.
Být vlastníkem pozemku nebo mít smlouvu o získání ovocného materiálu dle zákona č. 61/1997 Sb.
Množství kvasu musí být maximálně takové, aby odpovídalo výtěžností 60ti litrům 50% alkoholu.
(Výtěžnost je v závislosti na druhu ovoce, a proto se poraďte v pálenici.)
Na jednu plnou dávku = 200 litrů kvasu je potřeba mít připravené tři pytle vyschlého
dřeva (jakékoliv dřevo, jen ne lakované nebo jinak napouštěné).
Být gurmán.
Těšit se na pozornost s logem pálenice jako poděkování za vaši práci (pokud bude kvalitní).
Věrnost v další sezóně se také velmi cení.
|
Jako odměny za vaši dobrou práci připravujeme stále nové odměny...
... zde je jen několik z těch, které jsme pro vás již připravili: