Proč dělat z ovoce pálenku?

Je třeba respektovat nové trendy. Kompoty a marmelády již dávno nejsou šlágry naší doby. Stárnou, a pokud se vám je nepodaří v přijatelné době zkonzumovat, letí za stálého míchání do kanálu. Vše se dá napravit a využít je při přípravě kvasu.

Pěstitelský destilát po odvětrání ve skle zraje 8,5 roku. Po této době, je již stabilní a nemění své senzorické vlastnosti. Pokud dobu zrání "přežil" Může hrát roli pokušitele další roky bez nejmenších problémů.

Pozitiva požívání vašeho domácího ovocného destilátu v přiměřené míře:


  • snižení stresu - snížení rizika infarktu
  • snížení výskytu kardiovaskulárních chorob
  • regulace krevního tlaku
  • ekonomické hledisko
  • stáváte se majitelem společensky atraktivního artiklu

  • Alkohol Obsah Cena (Kč) - viz sekce ceník
    100% 1l

    295 Kč / 340 Kč

    50% 1l

    147,50 Kč / 170 Kč

    Než k nám zajedete...

    ... je třeba splnit těchto několik drobností:


  • Mít pod čepicí.
  • Kloubit dobrou náladu a kreativitu se zdravotním efektem.
  • Být vlastníkem pozemku nebo mít smlouvu o získání ovocného materiálu dle zákona č. 61/1997 Sb.
  • Množství kvasu musí být maximálně takové, aby odpovídalo výtěžností 60ti litrům 50% alkoholu. (Výtěžnost je v závislosti na druhu ovoce, a proto se poraďte v pálenici.)
  • Na jednu plnou dávku = 200 litrů kvasu je potřeba mít připravené tři pytle vyschlého dřeva (jakékoliv dřevo, jen ne lakované nebo jinak napouštěné).
  • Být gurmán.
  • Těšit se na pozornost s logem pálenice jako poděkování za vaši práci (pokud bude kvalitní).
  • Věrnost v další sezóně se také velmi cení.



  • Jako odměny za vaši dobrou práci připravujeme stále nové odměny...

    ... zde je jen několik z těch, které jsme pro vás již připravili:

    Lahvička Panák Lahev Hrnek Hrnek Přívěšek Kšiltovka Kšiltovka Lahev Popelník Butylka